jousto

Toimitusehdot

Käsittelemme tilauksesi 24 tunnin sisällä normaalin työviikon aikana.

Matkahuolto kuljettaa arkipäivisin ostoksesi 2-3 päivää tilauksesta.

Voit myös noutaa tai käydä asennuttamassa Arton Rengaspalvelussa ostamasi tuotteet kahden arkivuorokauden kuluttua ostoksestasi. 

Maksun yhteydessä saat tilausvahvistuksen ostoksestasi ja kuitin lähetyksen mukana.

Varaudu esittämään henkilöllisyytesi noutaessasi tilausta liikkeestämme.

Mikäli toimitusaika tuotteille muuttuu, ilmoitamme uuden ajan asiakkaalle.

Mopon, skootterin ja moottoripyörän renkaiden toimitusaika on noin 3 arkipäivää!

Mikäli emme pysty vahvistamaan toimitusajankohtaa tai korvaavaa tuotetta ei ole saatavilla, on asiakkaalla ja Arton Rengaspalvelulla oikeus purkaa kauppa. Tällöin Arton Rengaspalvelu palauttaa kauppasumman asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Arton rengaspalvelu ei vastaa verkkokaupan mahdollisista teknisistä vioista ja se pidättää itsellään oikeuden muuttaa jälkikäteen virheellisiä hintoja, tekstejä ja kuvia ym.

 

Takuu ja palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta Arton Rengaspalveluun.

Kaikilla uusilla rengas-tuotteillamme on takuu ja palautusoikeus. Tuotteidemme takuut ovat erilaisia (rengas tai vanne) ja takuusta vastaa tuotteen valmistaja.

Viallisen tuotteen tai palvelun aiheuttamia välillisiä ja / tai välittömiä kustannuksia ei korvata.

Toimitettujen renkaiden palauttamisen osalta asiakas on velvollinen maksamaan kohtuullisen korvauksen, mikäli renkaita/vanteita on käytetty enemmän kuin niiden toimivuuden toteamiseksi.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttäneet alkuperäisessä liiketoimessa, kunnes tavara on palautunut Arton Rengaspalveluun.